Wed 14 Feb, 19:49

Door: Gerard

Van Bergen Boys in 2007 nog ongeslagen

eerste doelpunt na negen jaar!

Voor de tweede keer op rij -zowat een unicum dit seizoen - heeft ONR 3, beter bekend als de Van Bergen Boys - zichzelf verrast met een overwinning. Dit keer werd Lycurgus 13 verslagen. Het jeugdige elftal uit Groningen ging energiek uit de startblokken, maar de routine van ONR wist het hoofd koel te houden. Na ongeveer 20 minuten spelen scoorde Hans en 10 minuten later liet Henk de 2-0 aantekenen. Vol trots wist hij te vertellen dat dit zijn eerste goal in negen jaar was. We gingen de rust in met een 2-0 voorsprong. In de tweede helft kwamen er 6 nieuwe krachten het veld in; het gevolg van een zeer brede selectie en weinig afmelders. We kwamen meer onder druk te staan en de ruslteerde in meer overtredingen waarvan één in het strafschopgebied: penalty. Ton hoefde deze keer niet uit te blinken want de bal werd overgeschoten. Enkele minuten later werd het alsnog 2-1. Na een heftig slotoffesief wisten we het einde ongeschonden te halen en kon de tweede zege bejubeld worden.